Du søger inde i vores ansøgningssystem: http://kandidat.au.dk/optagelse/ansoegning/ Ansøgningssystemet åbner primo november 2021.
Er der vinterstart?
Nej, der er kun sommerstart. Studiet begynder i slutningen af august.
Hvornår er ansøgningsfristen?
Ansøgningsfristen er 1. marts 2022 kl. 23:59
For ikke-EU/EØS og ikke-schweiziske statsborgere UDEN permanent opholdstilladelse (eller tilsvarende) i Danmark uanset dansk eller udenlandsk adgangsgrundlag er ansøgningsfristen 15. januar 2022
Hvad er forskellen på en MVU og en professionsbachelor?
En MVU står for en mellemlang videregående uddannelse. En MVU giver som udgangspunkt ikke adgang til kandidatuddannelserne, men den kan, kombineret med mere uddannelse, give adgang.
Hvor meget betyder karakteren fra min adgangsgivende uddannelse?
Når du har sendt din ansøgning, kigger vi både på dit gennemsnit fra din adgangsgivende uddannelse og din fagligt begrundede ansøgning. Vurderingen er en helhedsvurdering.
Kan jeg få et eksempel på en fagligt begrundet ansøgning?
Nej. Vi har desværre ikke nogle eksempler på fagligt begrundede ansøgninger, fordi fagligt begrundede ansøgninger netop skal tage udgangspunkt i dig.
Nej, der er ingen ventelister til kandidatuddannelserne.
Hvad kan jeg blive?
Efter kandidatuddannelsen har du mange forskellige muligheder. Det særlige ved en universitetsuddannelse er nemlig, at man ikke har et specifikt job, som man kan søge efterfølgende. Her vil der være mange forskellige veje at gå. Hvis du gerne vil have lidt inspiration til andres forskellige karriereveje med kandidatuddannelsen, kan du kigge i jobkataloget: http://www.e-pages.dk/aarhusuniversitet/1788/html5/
Kan jeg tage en kandidatuddannelse på deltid?
Nej, vores kandidatuddannelser er fuldtidsstudier. En typisk uge vil bestå af 2-3 fysiske mødedage med en kombination af forelæsninger og holdundervisning. Der vil også være studiegruppearbejde, læsning, eksamensskrivning etc.