Aarhus Universitets segl

Tre Campusser - Ét Universitet

Aarhus Universitet har uddannelser tre forskellige steder i landet: I Aarhus, Emdrup og i Herning. Og uanset om du vil læse medicinalkemi, kinastudier eller revision, innovation management, teologi eller agrobiologi, og lige meget hvor i landet din uddannelse ligger, så vil du komme til at møde mange forskellige typer af mennesker her - uanset om det er over en øl i en fredagsbar eller en volleyballkamp til den årlige idrætsdag.

På disse sider kan du læse mere om, hvad de forskellige campusser kan tilbyde dig som studerende. Uanset hvor du vælger at studere, har uddannelserne den samme høje faglige standard, men det er klart at studielivet kan tilbyde noget forskelligt, alt efter om du studerer i Herning, Emdrup eller Aarhus.

Campus Aarhus

Med universitetsparken i centrum forgrener Aarhus Universitet sig ud i byen. Centralt ligger de gule bygninger omkring parken, som er centrum for både eksamenslæsning, fester og kapsejlads. Bygningerne rummer det meste af de fire hovedområder: Faculty of Arts, School of Business and Social Sciences, Faculty of Science and Technology og Faculty of Health. En smule længere væk findes lokalerne på Fuglesangs Alle (det tidligere Handelshøjskolen), Moesgaard-afdelingen, samt Ingeniørhøjskolen i Aarhus, der ligger på Frederiksbjerg og i Katrinebjerg. Læs mere.

Campus Emdrup

Campus Emdrup huser en stor del af DPU – Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. En anden del af Instituttet har til huse i Aarhus. Campus Emdrup er et koncentreret og integreret miljø, hvor forskning og uddannelser foregår side om side. Campus rummer en enkelt bacheloruddannelse (Uddannelsesvidenskab), en række kandidat- og masteruddannelser inden for pædagogik og uddannelse og et levende forskningsmiljø inden for samme emneområder. På Campus Emdrup findes bl.a. kantine, café, flotte udendørsarealer, gode læse- og studiepladser og AU Library, Campus Emdrup. Læs mere.

Campus Herning

AU Herning er en del af School of Business and Social Sciences, og tilbyder en række uddannelser med fokus på ingeniørvidenskab, erhvervsøkonomi, ledelse samt erhvervskommunikation og multimedier, og har et tæt samarbejde med erhvervslivet, og et iværksættermiljø i absolut topklasse.  Som studerende kommer du til at arbejde på tværs af faggrænser. På samme tid er innovation og struktureret kreativitet på programmet for alle AU Hernings uddannelser. Selvom Herning ofte betragtes som en provinsby, er der et rigt socialt og kulturelt liv, uanset om du er til sport, kunst eller en våd bytur. Hernings centrale placering i det midtjyske, AU Hernings fokus på samarbejdet med erhvervslivet samt de mange internationale studerende, sikrer dig en studietid, du aldrig vil glemme. Læs mere.

De Tre Campusser

Klik på billederne, læs mere og se billeder fra studielivet på AUs tre campusser.