Aarhus Universitets segl

8 studiefester du skal med til

1. Kapsejladsen

Der findes ikke et større og federe studiearrangement i Danmark – måske endda i hele verden end Kapsejladsen, hvor der dystes om æren og trofæet "Det gyldne bækken" i Universitetsparken med op imod 25.000 studerende som tilskuere.

Læs mere om Kapsejladsen

2. Aarhus Festuge

Aarhus Festuge blev afholdt første gang i 1965 og er én af Nordeuropas største og mest ansete kunst- og kulturfestivaler med et program, der tæller stort set alle kunstarter fra dans, teater, udstillinger, klassisk og rytmisk musik over opera, børnekultur, sport og underholdning.

Læs mere om Aarhus Festuge

3. Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag

En kæmpe sports-og festdag for de studerende ved Aarhus Universitet og andre videregående uddannelser i Aarhus. Arrangementet afholdes altid den anden fredag i september, hvor Universitetsparken bliver fyldt med tusindvis af festende studerende.

Læs mere om Danmarks Største Fredagsbar

4. Spot Festival

SPOT Festival foregår på scener i og omkring Musikhuset Aarhus, og regnes i dag for det væsentligste udstillingsvindue for moderne nordisk musik og samler anmelder fra hele verden.

Læs mere om Spot Festival

5. Northside Festival

Northside festival er en af de største musikfestivaler i Danmark, der adskiller sig fra andre festivaler, fordi det er en byfestival, der er tæt på centrum af Aarhus.

Læs mere om Northside Festival

6. Food Festival

Nordens største madfestival er blevet en populær begivenhed og trækker et stigende antal besøgende til. Lær om nordisk mad, få fyldt maven og bliv inspireret til nye madvaner.

Læs mere om Food Festival

7. Danmarks Grimmeste Festival

Siden ”GrimFest” startede som havefest i 2004 har den vokset til en stor festival med en helt unik atmosfære og spændende bands på plakaten.

Læs mere om Danmarks Grimmeste Festival

8. Studiestartsfesten

Studiestartsfesten, som afholdes i Mølleparken, byder alle nye og nuværende studerende velkommen (tilbage) til Aarhus med en masse forskellig musik, happenings og underholdning i løbet af dagen.

Læs mere om Studiestartsfesten