Information om corona/covid-19 og optagelse

Mit engelsktestcenter er lukket. Hvad skal jeg gøre?

TOEFL udbyder nu en on-line at home engelsktest: https://www.ets.org/toefl/important_update/china_institutions?WT.ac=toefl_important_update_china_institutions_200214&WT.dcsvid=MTAwOTU4NDQ1ODcxOQS2

Vær opmærksom på, at testen er under udrulning, og at den derfor endnu ikke er tilgængelig i alle lande.

Jeg har fået en rykker for dokumentation til min ansøgning til en kandidatuddannelse. Hvad skal jeg gøre?

Sprogtests

Fristerne for upload a sprogtest gælder stadig. Se fristerne

Hvis du er forhindret i at tage en sprogtest på grund af Coronavirussen, skal du uploade dokumentation herfor til din ansøgning.

Andre typer dokumentation

Se vores opdaterede dokumentationstjekliste.

Generelt skal du uploade de dokumenter, du allerede har. I denne særlige situation stiller vi ikke længere krav om, at officielle dokumenter skal forsynes med yderligere stempel og underskrift. Du må også gerne uploade udskrifter, som du selv har downloadet fra dit universitets selvbetjening. Du vil få besked, hvis dokumenterne ikke er tilstrækkelige eller ikke længere kan indgå i vurderingen af din ansøgning.