Aarhus Universitets segl

Kandidatdag er færdig for i år.

Efter kandidatdagen - hvad nu?

Her kan du se, hvad du kan gøre efter kandidatdagen.

Brug det du har lært til at tænke over tre ting:

  1. Hvad er det vigtigste, jeg har fundet ud af på kandidatdagen?
  2. Hvad fandt jeg ud af, har betydning for mig, når jeg skal vælge kandidat?
  3. Hvad skal jeg undersøge som det næste?


Oplæg fra kandidatdagen

Her finder du en række oplæg som blev optaget på Kandidatdagen, som du kan (gen)se:Jeg vil gerne vide mere om forskellige kandidatuddannelser på AU

Du kan undersøge mere om de kandidatuddannelser, du har hørt om:

Spørg vores studenterstudievejledere

På alle vores uddannelser kan du komme i kontakt med en studenterstudievejleder. Det er en vejleder, som også er studerende, og derfor kender de uddannelsen i detaljer. Du kan finde en kontaktoplysningerne på studenterstudievejlederne via de enkelte uddannelser på kandidat.au.dk.Jeg har spørgsmål omkring optagelse, adgangskrav, eller hvordan jeg vælger

Selvom man godt ved, hvad man vil vælge, kan man sagtens have spørgsmål til adgangskrav og den slags. Nogle gange kan det også være rart at snakke med nogen om, hvordan man overhovedet vælger, og hvad man gør, hvis man er i tvivl. Det er helt normalt at være i tvivl om, hvad man skal vælge - også helt ind til man faktisk vælger og nogle gange efter det. Uanset hvad, er vi klar til at hjælpe dig videre.

Spørg en AU'er

Du har mulighed for at spørge en nuværende studerende på AU om livet på kandidaten. Vores frivillige kandidatstuderende er klar til at svare på dine spørgsmål om alt fra studietvivl, faglighed og forventnig til studiemiljø og work-life-balance.

Har du spørgsmål?

Spørg vores studenterstudievejledere

På alle vores uddannelser kan du komme i kontakt med en studenterstudievejleder. Det er en vejleder, som også er studerende, og derfor kender de uddannelsen i detaljer. Du kan finde en kontaktoplysningerne på studenterstudievejlederne via de enkelte uddannelser på kandidat.au.dk.